US blogin poisto jäsenyyden laittomuudesta ja kirjoituskielto

Archived in the category: Uncategorized
Posted by mnygard on 28 touko 22 - 0 Comments

Laitoin Uuteen Suomeen blogiksi aiemman 11.5.22 blogikirjoitukseni kommenttina olleen mielipiteen, että Nato jäsenyys on (talonpoikaisjärjellä ajateltuna) laiton. Kirjoitukseni jätin 15.5.22, mutta sain seuraavana päivänä, maanantaina, blogin Ylläpidolta alla olevan sähköpostin. Blogini ja sen kommentit oli poistettu sivustolta ja samalla sain joitakin päiviä kirjoituskieltoa niin, että eduskunta ehti sinä aikana tehdä lopullisen päätöksen Nato-jäsenyyden hakemisesta. Laittomuus ei vaikuttanut johtajiamme haittaavan, mutta asiahan voidaan korjata siinä vaiheessa, kun jäsenyys tulee eduskuntaan lopullisesti päätettäväksi. Jos jäsenyydestä päästäisiin keskustelemaan vaikka eduskuntavaalien yhteydessä, vaalithan ovat ensi huhtikuussa, niin kansalaisetkin saattaisivat päästä hysteriastaan vapaiksi. Kauhea kiire jäsenyyden ajamisessa johtuu juuri tästä pelosta, että vaalit ehtisivät tulla väliin. Jos Suomen perustuslakia noudatetaan, niin enimmillään 66 kansanedustajaa voi jäsenyyden estää. Tiedostavien kansalaisten kannattaa siis joka tapauksessa aktivoitua.

Ylläpidolta saamaani postiin sisältyvät myös perusteluni jäsenyyden laittomuudesta. Ne ovat siis alla. Siinä kirjoitetaan alussa varoituksesta. Poistosta ja kirjoituskiellosta lopulta kuitenkin oli kysymys, eli suomeksi sensuurista ja mielestäni syrjintälain vastaisesta teosta.

Ei US ole ollut ainut taho, jonka kanssa minulla on ollut jäsenyys”keskustelun” aikana kommunikointiongelmia. Sähköpostini on jo toista kuukautta hyljeksinyt gmailin osoitteita. Roskalatikkoon postini palautuvat, ja aluksi en sitä huomannutkaan. Siis postini hylkii ihan yhdellekin henkilölle lähetettyjä. Myös Facebook takkuili, mutta vain lyhyen aikaa.

Merkittävät eli suurehkot lehdethän eivät ole juuri vastustajien kirjoituksia julkaisseet. Paikallinen Kokkola-lehti on kuitenkin julkaissut, vaikka kriitikkoni esitti tuossa lehdessä, että koko lehtikonserni lopettaisi tekstieni julkaisemisen. Toivottavasti Kokkola-lehden päätoimittaja ei joudu kärsimään. Kriitikkoni kirjoitus on kokonaisuudessaan taaempana näillä toisinajattelija.fi sivuilla.

——- Alkuperäinen viesti ——–
Aihe: Varoitus asiattomasta sisällöstä
Päiväys: 16.5.2022 15:03
Lähettäjä: Uusi Suomi <noreply@uusisuomi.fi>
Vastaanottaja: mnyg@pp.kpnet.fi

Olet saanut varoituksen asiattomasta sisällöstä Uuden Suomen blogipalvelussa. Varoitus koskee sisältöäsi: Jäsenyys on laiton!

Blogin Kertokaa tämä presidentille keskustelusta 11.5.2022: JÄSENYYS ON LAITON! eli Mauri Nygårdin vastaus aiheesta
Valtiosopimus Venäjän kanssa 1992 ja Pariisin rauhansopimus 1947

Suomen ja Venäjän välisen vuoden 1992 sopimuksen neljännessä artiklassa lukee seuraavasti: ”SOPIMUSPUOLET PIDÄTTYVÄT VOIMAKEINOILLA UHKAAMISESTA TAI NIDEN KÄYTÖSTÄ TOISEN OSAPUOLEN ALUEELLISTA KOSKEMATTOMUUTTA TAI POLIITTISTA RIIPPUMATTOMUUTTA VASTAAN JA SELVITTÄVÄT KESKINÄISET RIITANSA RAUHANOMAISIN KEINOIN….SOPIMUSPUOLET EIVÄT KÄYTÄ EIVÄTKÄ SALLI ALUETTAAN KÄYTETTÄVÄN ASEELLISEEN HYÖKKÄYKSEEN TOISTA SOPIMUSPUOLTA VASTAAN.”


  Meillä on jo ennakkoon tehtynä sopimus Naton kanssa
käytännön toimista, kun Nato käyttää Suomen aluetta hyökkäämiseen tai harjoitteluun. Se on vuoden 2014 isäntämaasopimus. Sen mukaan Suomi antaa kaikkea mahdollista tukea ja tukikohtia sotivalle Natolle. Nato on nimenomaan olemassa Venäjää vastaan. Jäsenyys Natossa vahvistaa isäntämaasopimuksessa sovitun. Isäntämaasopimus oli hallituksen allekirjoituksella.


  Suomi käyttää myös parhaillaan voimakeinoja
Venäjää vastaan lähettelemällä aseita Ukrainaan. Myös pakotteet on voimakeino, jota Suomi käyttää, vastoin sopimusta. Järkevä tajuaa tuosta, että kyllä, sopimukset Naton kanssa rikkovat Venäjän kanssa tehtyä sopimusta. Sitä teki jo aiemmin muutama vuosi sitten Suomen aloittama pakotesota. Siinäkin on kyse sotatoimista, jotka on tähdätty sopijapuolen ”poliittista riippumattomuutta vastaan”.


  PARIISIN RAUHANSOPIMUS VUODELTA 1947

vahvistettiin pääministeri Tsernomyrdinin vierailulla maaliskuussa 1994. Sopimuksen artikla 3 otettiin mukaan viittauksella Moskovan vuoden 1940 rauhansopimuksen vastaavaan kohtaan, jossa lukee:

”MOLEMMAT SOPIMUSPUOLET SITOUTUVAT KUMPIKIN PUOLESTAAN PIDÄTTYMÄÄN KAIKESTA HYÖKKÄYKSESTÄ TOISTANSA VASTAAN JA OLEMAAN TEKEMÄTTÄ MITÄÄN LIITTOJA TAI OSALLISTUMASTA KOALITIO-LIITTYMIIN, JOTKA OVAT SUUNNATUT JOMPAAKUMPAA SOPIMUSPUOLTA VASTAAN.”


Voiko
Nato-sopimusta ja isäntämaasopimusta enää selvemmin kieltää! Suomi ei voi mennä Naton jäseneksi. Kertokaa se presidentille!


Se on rikkonut keskustelun sääntöjä ja on poistettu.
https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/ohjeita-ja-tietoa-blogipalvelusta/

Kirjoitusoikeutesi on poistettu 19-05-2022 asti.
LISÄTIETOJA: Säännöissämme lukee muun muassa: ”Valheellisen tai perättömän tiedon ja haitallisten huhujen levittäminen on kiellettyä.”
Terveisin
US Ylläpito

Laeave a Reply