SARASVUO NÄYTTÄÄ HUONOA ESIMERKKIÄ

Archived in the category: Uncategorized
Posted by mnygard on 12 huhti 19 - 0 Comments

110419

Jari Sarasvuo näyttää huonoa esimerkkiä

Jari Sarasvuo on saanut haluamaansa huomiota jättämällä tyhjän äänestyslapun. No kokoomuslaiset kyllä äänestävät Jarinkin puolesta.

Ajatus Jarilla menee siten, että äänestämisellä ei ole merkitystä, sama meno jatkuu. Hän kai yhtyy hokemaan, että jos äänestämisellä voitaisiin vaikuttaa, se olisi kielletty. Ehdokkuus olikin kielletty äärivasemmiston puolueilta vielä 30-luvulla. Nyky-Suomessa sama meno on jatkunut vaaleista riippumatta siksi, että eduskunta on ollut yksipuoluejärjestelmässä. On ollut vain EU-europuolue. Nyt Paavo Väyrynen on tuonut todellisen opposition, ja siksi häntä niin hyljeksitään.

Jari puhui orja-asenteesta, mikä mahdollistaa äänestäjien manipuloinnin. Eräs esimerkki on, että äänestetään varmaa läpimenijää, jota media pitää esillä. Demokratia ei koskaan toimi, kun näin menetellään.

Valitettavan pitkälle olen orja-asenteesta samaa mieltä Jarin kanssa. Kauan sitten kirjoitin runonpätkänkin otsikolla ”Äänestäjä, minä pelkään sinua”. Aikaa on siitäkin, kun runoilin seuraavasti:

Orjalla on orjan mieli,

suussakin on toisen kieli.

Maassa mato matelee,

toiset suunnan sanelee.

Näin orjuuttaapi herra orjaa,

kuolo satoa jo korjaa,

vaan kuuliaisna orjakansa

kiittää siitä johtajaansa.

Herra kaatui, mikä eteen?

Orja tiesi, mitä teen:

nostan pystyy uuden herran,

kumarran taas toisen kerran.

Valtaa pehmeässä fasismissamme käyttävät poliitikot, puolueet ja etujärjestöt, mutta ennen kaikkea media, sen takana raha ja läntinen sotateollisuus. Sotaelinkeinon intressit osuvat yhteen Israelin valtion intressien kanssa, ja molemmille sopisi Lähi-Idän eli Israelin vihollisten raunioittamisen jälkeen pitkäkestoinen sota Venäjää, arabien tukijaa, vastaan.

Median valta ja talouden valta pitää saada kontrolliin ja asia perustuslakiin. Ja kun perutaan veronalennukset hyvätuloisilta, niin saadaan hyvinvointi-Suomi takaisin. Lisää näistä mm. You Tubessa sekä Järviradiossa lauantaina kl 15.30. Lisäksi kaksoismaakunta Keski-Pohjanmaalle! Eikä susi tarvitse Suomea, eikä Suomi sutta, mutta viimeiset kyläkoulut tarvitsevat oman valtionapunsa.

Mauri Nygård

www.toisinajattelija.fi, Facebook Tietoja / Tietoja minusta

Laeave a Reply