Poismenoni on vahvasti liioiteltua

Archived in the category: Uncategorized
Posted by mnygard on 11 huhti 19 - 0 Comments

Poismenoni on vahvasti liioiteltua

10042019

Arvoisa Kokkolan lukion oppilaskunnan hallituksen tiimi, olen edelleen elossa, asun Kokkolassa ja olen Tähtiliikkeen ehdokas, jota ette ehdokaslistalta löytäneet paneeliinne. Ette löytäneet myöskään kaikkia muita puolueita ja niiden kokkolalaisia ehdokkaita, ette edes opettajan ammatissa toimivaa. Onko tuo uskottavaa?

Siis kumpia olette? Yhteiskunnasta vieraantuneita vähemmän lahjakkaita, vai edustatteko uljaan uuden maailman tiedostavaa etujoukkoa, jonka tehtävä on varjella muita opiskelijoita väärältä tiedolta?

Nyt olitte valinneet paneeliinne ehdokkaat puolueista, jotka kannattavat täydellistä vapaakauppaa, EU-jäsenyyttä ja euroa. Kaikki ilmeisesti kannattavat myös nykyistä verotuksen tasoa tai verojen alentamista, mitä Perussuomalaisten puheenjohtajakin esitti.

Minä olen esittänyt veronkorotuksia niille, jotka ovat EU-kaudella saaneet helpotuksia. Tällä vuosituhannella on vähennetty kerättyjen verojen määrää ainakin yhdeksällä miljardilla eurolla. Siitä rahasta voitaisiin perua opetukseen tehdyt supistukset. Saataisiin pienempiä luokkia, enemmän avustajia, lisää vaihtoehtoja oppiaineisiin, resursseja opiskelijoiden terveydenhoitoon, opintotukeen ja oppilaiden isoäideille tai näiden äideille lisää hoitajia, vaipanvaihtoja ja ulkoilutusta.

Toin ammattikorkeakoulujärjestelmän Suomeen ja Keski-Pohjanmaalle. Toimin kahdeksan vuotta Keski-Pohjanmaan Maakuntaliiton johtajana, olin pitkään Itsenäisyyspuolueen vpj ja Vaihtoehto EU:lle järjestön paikallinen vetäjä, mihin rooliin toivoisin jonkun nuoremman astuvan. Käänsin kaverin kanssa Suomelle todella merkittävän Naton kanssa tehdyn isäntämaasopimuksen suomeksi ja toimitin sen ympärille kirjan. Puolueeni on natotusta ja sotahankkeita vastaan, mutta puolueen vetäjää Paavo Väyrystä te ette siis tunne?

Maakuntapolitiikassa olen kirjoitellut kaksoismaakunnan puolesta, sillä tynkä-Keski-Pohjanmaa tarvitsee yhteistyötä Kalajokilaakson kanssa, mutta teitä tällaiset asiat eivät kiinnosta. Kaikille kouluille olen esittänyt viime kunnallisvaaleissakin korvamerkittyä valtionapua, jolla pelastettaisiin jäljellä olevat kyläkoulut.

Kyllähän Paavo Väyrynen ja puolueemme ovat olleet median hyljeksimiä, sortamia, sillä edustamme todellista oppositiota, mutta pitääkö Suomen tulevaisuuden toivojenkin alistua samaan?

Ja kuten huomaatte, olen kyllä aika tuohtunut. Ja lisäänpä vielä, että vuonna 2011 nuoret valitsivat minut nuorisovaaleissa nuorten eduskuntaan.

Mauri Nygård

Tähtiliikkeen ehdokas nro 99 Kokkolan Öjasta

www.toisinajattelija.fi

facebook: Tietoja / tietoja minusta

Laeave a Reply