Paavolla on mahiksia

Archived in the category: Uncategorized
Posted by mnygard on 18 marras 17 - 0 Comments

 

PAAVOLLA ON MAHIKSIA

Lienee tullut selväksi, että Paavo Väyryselle vaadittavien 20 000 suosittelukortin kerääminen ei tapahdu itsestään ilman muun verkoston tukea. Suomen lain mukaan tällainen määrä äänioikeutettuja tarvitaan, jotta voisi asettua ehdolle presidentinvaaleissa. Sinänsä kannatuksen ilmoittaminen ei sido mihinkään. Ketä tahansa voi äänestää ja ehdokkaiksi on luvallista kannattaa useampaakin henkilöä. Sosiaaliturvatunnustakaan ei kysytä. Oikeusministeriö voi tunnistaa henkilön myös osoitteesta ja syntymäajasta.

 

Paavo Väyryselle on tullut kiire, ja mies uhkailee jo jättävänsä politiikan, mikäli korttimäärää ei saada kasaan. Väyrynen saa syyttää tilanteesta osin itseään. Mitä aktivoitui niin myöhään.

 

Uskoni korttikeräyksen onnistumiseen on kuitenkin kasvanut viime päivinä mm. siitä syystä, että Kansalaispuolueen nettisivuilla on linkki, josta kuka tahansa printin omistaja voi kortteja printata ja palauttaa valmiiksi painettuun osoitteeseen. Postimaksukin on maksettu.

 

http://www.paavopresidentiksi.fi/File/kannattajakortit.pdf?37248

 

Koska nykyisin voi luottaa postinkulun hitauteen, korttien palautus on syytä tehdä mahdollisimman pian. Vahvempia kortteja saa esimerkiksi allekirjoittaneelta.

 

Paavolla on siis mahiksia päästä ehdokkaaksi. Hänellä on myös mahiksia päästä toiselle kierrokselle. Kisa käydään Pekka Haaviston kanssa, jolla taasen ei ole mitään mahiksia mahdollisella toisella kierroksella. Vain samat uskolliset äänestävät.

 

Sauli Niinistöllä on tällä hetkellä kova kannatus, mutta se perustuu ihmisten tietämättömyyteen. Kun ihmiset tajuavat esimerkiksi, että maaanviljelijöiden 15 prosentin tulonmenetys ja siitä seurannut verotulojen alenema kunnille, esimerkkinä Toholampi, on paljolti Sauli Niinistön politiikan tulosta, seurausta Venäjälle asetetuista pakotteista, niin kannatus kyllä laskee.

 

Sauli on äärimmäisen pahasti lännettynyt, rähmällään ison rahan ja asekauppiaiden edessä, ja oli takuumiehenä myös Naton kanssa solmitun isäntämaasopimuksen allekirjoituksessa. Meni kuitenkin kenraalin selän taakse ja antoi tämän käyttää kynää. Antautumissopimus sallii Naton tuoda ydinaseitakin, ja sopimus antaa takeet siitä, että pahassa kriisissä olemme ensin laajan ohjusiskun kohteena – Kokkolan suurteollisuusalue ja satama ovat silloin erityisen vaarallista aluetta – ja jatkossa taistelutannerta.

 

Sauli Niinistö oli eduskunnan perustuslakivaliokunnan puheenjohtaja, kun EU:hun mentiin perustuslakia rikkoen, ja hän oli valtiovarainministeri, kun aiemman kantansa vastaisesti otti valuutaksemme euron ilman eduskunnan päätöstä. Mielestäni laittomasti. JNE. Lue hieman laajempi selvitys Saulin saavutuksista täältä toisinajattelijan kirjoituksista.

 

Mauri Nygård

Kokkola

 

-Lyhennelty versio tarjottu julkaistavaksi paperilehdelle

 

Laeave a Reply