Nyt onkin mahdollisuus vaihtaa hallitus

Archived in the category: Uncategorized
Posted by mnygard on 17 tammi 18 - 0 Comments

 

juha sipila


NYT ONKIN MAHDOLLISUUS VAIHTAA HALLITUS

 

Pääministeri Sipilä lausui jotain sellaista, mikä merkitsee, että hän eroaa tai joutuu eroamaan pääministerin paikalta, jos keskustan ehdokas ei menesty presidentinvaaleissa. Tuo ehdokas nimettiin erittäin paljon etuajassa, jotta kenttäväki ei ehtisi vaatia Paavo Väyrystä ehdokkaaksi, ja nyt Vanhasen roolina on vain haitata Väyrysen vaalimenestystä. Julkitulollaan Sipilä haluaa vedota keskustalaisten johtajauskollisuuteen ja omaan kannatukseensa, jonka ilmeisesti kuvittelee olevan korkealla. Jos keskustalaiset eivät nyt osaa äänestää ”oikein”, niin hän saattaa erota.

Hyvä! Siinäpä mainio mahdollisuus kaikille niille, jotka eivät ole tykänneet nykyisen äärioikeistolaisen hallituksen toimista. Kaikkien kannattaa ottaa tämä huomioon, ja ennen kaikkea niiden, jotka ovat ajatelleet jäädä nukkuvien puolueeseen. Ei kannata nukkua, vaan kannattaa äänestää Väyrystä, Sipilän kauhua.

Pari esimerkkiä Sipilän kaudelta: Sipilän johtaman EU-politiikan ja Niinistön johtaman ulkopolitiikan ansiosta olemme yhä vain mukana Venäjä-pakotteissa. Vientimme kärsii ja maanviljelijöittemme tulot ovat laskeneet 15 prosenttia, mikä heijastuu myös kuntien verotuloihin ja kuntapalveluihin.

Eikä ole Sipilä tai Niinistö irtisanonut Naton kanssa solmittua isäntämaasopimusta vuodelta 2014, antautumissopimusta, mikä nyt esti YK:n ydinkieltosopimuksen allekirjoittamisen. Sen sijaan maahan perustettiin Venäjää vastaan tähdätty Naton ja EU:n yhteinen ”hybridiuhkien tutkimuksen osaamiskeskus”, valtio valtiossa, jonka sisällä voidaan tehdä ihan mitä vaan Suomen lakien tai viranomaisten ulottumattomissa.

Sipilän vetoomus muistuttaa Esko Ahon ultimaatumia Jyväskylän puoluekokouksessa vuonna 1994. Esko uhkasi erota, jos puolue ei hyväksy EU-jäsenyyttä. Nöyrä kokousväki meni silloin halpaan, ja moni on katunut jälkeenpäin. Luulisi keskustalaisten tuosta viisastuneen. Parempi vaihtoehto on olemassa.

 

Mauri Nygård 14.1.2018

toisinajattelija.fi, entinen keskustalainen

Kokkola

 

 

Laeave a Reply