Mustaa valkoisella

Archived in the category: Uncategorized
Posted by mnygard on 17 marras 17 - 0 Comments

Mustaa valkoisella

Keskiviikon 4.10.17 KP-lehdessä kerrottiin, että Pyhäjärvi hyväksyy sote-palvelujen säästöt. Ja nyt minä opetan: lukekaa hyvät ihmiset tuo lista palvelujen heikennyksistä, jotta tajuaisitte, mihin verotuksen vähentäminen hyvätuloisilta on johtanut! Kyykyttäminen on hoidettu kunnille maksettavien valtionosuuksien vähentelyn kautta. Ja Sinä itse olet siihen syyllinen, jos olet äänestellyt eduskuntapuolueita tai ollut nukkuvia.

Samassa lehdessä kerrottiin, että sudet ovat raadelleet koiria. Ja minä opetan Helsingin yliopiston eläintieteen cl-arvosanan mahtavalla mandaatilla, että susi ei tarvitse Suomea eikä Suomi susia. Reviiriä riittää Vladivostokiin saakka, ja Amerikan sudet päälle. Ja juuri Sinä olet ongelmaan syyllinen, jos olet äänestänyt EU-jäsenyyttä kannattavia puolueita, eli eduskuntapuolueita, tai ollut kokonaan äänestämättä. Sudet kun ovat EU:n erityisessä suojeluksessa.

Lehden mukaan nyt ryhdytään neuvottelemaan sairaaloiden työnjaosta. Siis nyt vasta! Neuvottelut olisi pitänyt aloittaa 25 vuotta sitten, jolloin Kokkolan johto tyrmäsi kaksoismaakunnan Kalajokilaakson kanssa, ja jolloin pääsin yhteistyön puolustamisesta ajojahdin kohteeksi. Kas kun oltiin valloittamassa Pietarsaarta yhteiseksi Kokkosaaren kaupungiksi. Ja minä opetan, että käytännön yhteistyö sujuu siihen suuntaan paremmin, jos hallintorajojen annetaan olla paikallaan. Kaksoisjäsenyydet ovat erikseen.

Lehdessä kerrottiin myös, että Kalajoki kaipasi yhteistyötä, että Bjarne Kallis on pääministeri Sipilän veljen Joukon vetämän kuljetusfirman hallituksen jäsen, ja että kuljetussotkujen vuoksi Pekka Nurmi vaatii sopimuksen purkamista tuon firman kanssa. Firman valinta Kokkolaan tehtiin sähköpostikilpailutuksen kautta.

Maan hallitus tukee lisäbudjetissa MTV 3:n uutisia, mikä on Juha Sipilän veljen Jounin työnantaja.

Poliittisen muistin ulkopuolella lienee, että Juha Sipilän lähisukulaiset omistavat osakkeita firmassa, jolle Juha lainasi merkittävän summan rahaa, ja firma sai mainiot valtiontuet. Firman edustaja oli sitten Juha Sipilän mukana Kauko-Idässä. Toivotan Chempolikselle onnea ja menestystä!

Juha Sipilän lähisukulaisten firma sai hyvän tilauksen Terrafamelta, jolle maan hallitus myönsi samoihin aikoihin lisäpääomia.

Presidentin nimittämä oikeuskansleri ja eduskunnan nimittämä oikeusasiamies eivät ole havainneet jääviysongelmia Sipilän toimissa.

Ja Kokkolan kaupunki sulkee pienkouluja, joille sen sijaan pitäisi saada korvamerkitty koulukohtainen valtiontuki.

Mauri Nygård

toisinajattelija

-Julkaistu Kokkola-lehdessä ja Keskipohjanmaassa

Laeave a Reply