Haastan sinut kaksintaisteluun, Björkbacka!

Archived in the category: Uncategorized
Posted by mnygard on 24 touko 22 - 0 Comments

Haastan sinut kaksintaisteluun, Björkbacka!

Kiitos Hannu, että olet lukenut jonkun kirjoitukseni (Kla 13.4.22). Tosin Nato-jäsenyyden tärkein pointti ei millään tunnu aukeavan. Siis, että ensi sijassa Pietaria suojellakseen Venäjä iskee etukäteen ja varoittamatta Nato-Suomeen siinä tilanteessa, kun uskoo tai tietää suursodan joka tapauksessa olevan tulossa. Venäjä voi tuolloin olla liitossa vaikka Kiinan kanssa.

Syytät, että en ole tuominnut Venäjän hyökkäämistä. No maailma on täynnänsä minua parempia tuomareita, joten olen keskittynyt tärkeimpään. Mielipiteeni olen ilmaissut ja myös kirjoituksissa, joita ei ole julkaistu. Toivomasi mielipidesensuuri toimii kyllä. Esimerkiksi 11.3.22 kirjoitin: ”Eikä häntä tarvitse kiittää, vaan moittia…Putinilta loppui kesto, teki ison virheen, jota sotaelinkeino oli esiin houkutellut.” Ei julkaistu.

Vaatimattomasti olen tuominnut myös Suomen osallistumisen Malin siirtomaasotaan tai sotimisen Naton joukoissa Afganistanissa. Helmikuussa taisivat viimeiset Afganistanista palata. Irakin sodan, jossa läntisiä arvoja ja demokratiaa on levitetty luokkaa sadan tuhannen kuolleen hinnalla, ”tuomitsin” sarjakuvalla, mikä ei kelvannut julkaistavaksi.

Irakissa etsittiin joukkotuhoaseita ja Afganistaniin mentiin etsimään yhtä miestä, joka kylläkin asui Pakistanissa, missä hänet ammuttiin viiteryhmämme toimesta näyttävästi televisio-ohjelmassa. Säästyttiin selitysten kuuntelulta.

Pitemmittä selityksittä, Hannu, tarjoan sinulle mahdollisuutta oikein kunnolla haukkua persoonaani ja samalla ryssää. Saat purkaa aggressiosi julkisesti, kun kohdataan kaksintaistelussa Kokkolan torilla. Eiköhän tilaisuus rahalla järjesty.

Ja voin iloksesi kertoa, että et ole ainut, joka on ottanut sopivasti vanhan, pienen, yksinäisen äijänkäppyrän aggressioidensa kohteeksi. Esimerkiksi paikallinen huippuskribentti totesi jo 10-15 vuotta sitten, että hän huolehtii, että en nouse. Tarkoitti kai mielipiteitäni. Nyt hän on lähettänyt yksityisviestin, mitä hän ei kenenkään sanomana lehteen laittaisi.

Terveisin

Mauri Nygård

-Julkaistu Kokkola-lehdessä 20.4.2022. Tekstin vahvennus jälkikäteen.-

Laeave a Reply