Salaliittoteoria 17.7.24

Archived in the category: Uncategorized
Posted by mnygard on 18 heinä 24 - 0 Comments

Salaliittoteoria 17.7.24

Totta kai, heti Donald Trumpiin kohdistuneen murhayrityksen jälkeen on putkahtanut esiin salaliittoteorioita. Joten esitetäänpä vielä yksi, ihan omatekemä. En ollenkaan tarkoita, että siihen uskoisin. Minä en usko juuri mihinkään enkä suosittele uskomista muillekaan. Suurin piirtein kaikki oleellinen, siis tärkein, Suomen sotapropagandassakin on puppua.

Ihmettelen:

-Moni henkilö oli nähnyt miehen aseineen rakennuksen katolla useita minuutteja ennen ampumista ja olivat yrittäneet saada poliiseja ja turvahenkilöstöä näkemään ja kiinnostumaan asiasta. Tuloksetta.

-Hätäpalveluyksikön jäsen, kai nainen, näki epäilyttävän henkilön klo 17.45, otti kuvankin ja teki ilmoituksen esimiehilleen, siis noin 20 minuuttia ennen ampumista. Tuloksetta.

-Iltalehdessä 16.7.24 olleen jutun mukaan Crooks nähtiin myös turvatarkastuspisteellä pyrkimässä sisälle kiväärinsä kanssa. IL ei kerro, pääsikö sisälle.

-IL 16.7.24 kertoo myös, että myöhemmin Crooks nähtiin hyppimässä katolta katolle alueen ulkopuolella.

-Rakennuksen, jonka katolta kerrotaan ammutun, sisällä oli poliiseja paikallisista poliisivoimista.

-Kello 18:10 (IL 16.7.24) paikallinen poliisi kiipesi tikkaita pitkin katolle ja päätyi kasvotusten Crooksin kanssa. Crooks osoitti poliisia kiväärillään. Poliisin joutuessa perääntymään Crooks tähtäsi lavalla puhuneeseen Trumpiin ja avasi tulen. Lehden mukaan Crooks ehti ampua kahdeksan laukausta ennen kuin salaisen palvelun tarkka-ampujat ampuivat hänet. Herää kysymys kyseisen poliisin roolista. Mitä hän siellä katolla tekikään, ja jos ei tehnyt mitään, niin miksi ei?

-Yleisön videokuvassa näkyy ampumishetkellä kaksi salaisen palvelun tarkka-ampujaa Trumpin takana olevan rakennuksen katolla. Lähinnä olevalla on tykkinsä korkean jalustan päällä rakennuksen harjalla, joten hän on polvillaan. Taaempana oleva makaa katolla. Kuvasta ei näe varmuudella, onko hänellä asetta. Katseen suunta näillä on ampujaksi sanottua kohti. Jalustalla olevan aseen piippu on rakennuksen katon päätylaudan suuntaisesti, siis vinosti kohti maata, mutta muuten ainakin likimain syylliseksi sanottua ampujaa kohti. Aseen suunnassa rakennusten välissä näyttäisi olevan puistokaistale muutamine puineen.

En ole tarkastellut tilanteesta otettujen videoiden ääniä millään äänilaitteella. Havaintoni ovat siis vain huonolla korvakuulolla ja varmaan osin virheellisiäkin. Sitä paitsi jo nyt osa videoista saattaa olla manipuloituja, jos siihen olisi tarvetta. Juuri äänen muokkaaminen olisi yksinkertaista.

Videolta kuultavan laukauksen hetkellä jalustamies katolla on kohottanut hieman päätään ylös aseen kiikarin takaa, mutta hätkähtää kuin aseen rekyyli olisi hänen rintaansa osunut. Mies nostaa vielä päätän hieman ylemmäs, mutta hätkähtää jälleen toisen laukauksen hetkellä. Video on sen verran kaukaa kuvattu, että ei voi erottaa, onko hänellä sormi liipaisimella.

Kolmannen tai neljännen laukauksen jälkeen katon miehet vetäytyvät harjakatolla alaspäin. Kuva siirtyy oikealle kohti Trumpia, joten kuva ei kerro, palasivatko miehet takaisin rakennuksen harjalle. Laskujeni mukaan neljännen laukauksen jälkeen tuli noin kolmen sekunnin tauko, ja sitten tuli uusi sarja laukauksia. Osa näistä hyvinkin tiheään, mikä viittaa tulitukseen useammalla aseella. Oliko se pelkästään ilmaan ammuskelua? Ennenaikaista ilon ilmaisua.

Siis jos ja kun nyt kyseessä olivat kunnialliset salaisen palvelun miehet, niin miten ihmeessä he vetäytyvät pois ampuma- ja tähystyspaikaltaan katon harjalta, kun tilanne tulee päälle?? Palasivatko nämä sitten kolmen sekunnin tauon aikana takaisin harjalle tulittamaan naapurirakennuksen kattoa, mikä oli luokkaa 130 metrin etäisyydellä. Sinnehän heillä on täytynyt olla näköyhteys koko ajan.

-Trump on ylistänyt salaisen palvelun toimintaa ja on kehunut sitäkin, miten tehokkaasti ampuja eliminoitiin silmien väliin ammutulla tarkalla osumalla. Miltähän etäisyydeltä lopulta oli ammuttu?

-Toinen video kuvaa Trumpia läheltä. Trump päättänee puheensa sanoihin ”…take a look what happened to”. Lauseen lopussa Trump hieman kääntää päätään oikealle ja sanoo tehneensä sen siksi, että näkisi paremmin puheensa tekstin sivussa olevalta prompterilta. Muutenkin Trumpin rintamasuunta on varsin paljon oikealle kohti rakennusta, jonka katolla ampujan sanotaan olleen.

Ensimmäiset peräkkäiset laukaukset kuuluvat happened sanan viimeisten äänteiden aikana ja Trumpin sana ”to” tulee jo hiljempää ja Trump sipaisee kädellään oikeaa korvansa. Kun käsi on korvalla kuuluu kolmas laukaus. Tuon jälkeen Trump näkee verta kädessään ja verta on myös korvassaa ja poskella ja Trump syöksyy ihailtavan nopeasti alas. Reaktionopeudessa on kadehtimista nuorillakin. Neljännen laukauksen aikana Trump on jo hieman laskeutunut alemmas ja syöksymässä syvälle piiloon. Siellä hän on myös kolmen sekunnin kuluttua tulleiden jälkilaukausten aikana.

Kun Trump varsin pian nostetaan pystyyn, kasvojen sivukuvassa näkyy runsaasti verta korvassa, veriroisketta poskessa ja korvassa haava tai reikä. SEN SIJAAN HARMAA TUKKA KORVAN TAKANA ON KOVIN SIISTI! Kuvassa ei näy verta sillä puolen korvaa juuri lainkaan. Kuvakulma ei kuitenkaan paljasta täydellisesti korvan takustaa.

-Trump sanoo kuulleensa luodin lentoäänen. On se mahdollista samoin kuin se, että hän kuuli jonkun aseen laukauksen, vaikka puhuikin itse isoon ääneen. Luodin lentoääni tulee usein kertaluokkaa voimakkaammaksi sen jälkeen, kun luoti on osunut johonkin matkallaan. Luodin lento tulee vaappuvaksi. Nyt luoti osui korvaan, ehkä yleisöönkin. Lähestyvän luodin ääni on kimakka, poistuvan matala.

Ihmeteltävää tulee siitä, että yhteen näkemääni ilmakuvaan haavoittuneen tai kuolleen sijainti oli merkattu Trumpista katsoen oikealle, kerrotulle ampumalinjalle toki. Miten luoti sinne osui, jos ammuttiin samalta puolen ylhäältä katolta?

-Ammuskelussa kuollut oli 50-vuotias entinen palopäällikkö, joka reagoi luoteihin nopeasti. Heitti vaimonsa ja tyttärensä maahan, mutta sai näitä suojatessaan itse osuman, ilmeisesti päähän. Tämä varmistaa, että Trumpin suuntaan ammuttiin useampi laukaus.

-Salaisen palvelun henkilökunta uskoi kovin pian, että kaikenlainen vaara on ohi ja auttoi Trumpin ylös maasta.

-Miten kaikkien ystävälliseksi tuntema töissä oleva nuorukainen ilman rikosrekisteriä ja ilmeisesti jopa ilman psyykkisiä ongelmia innostuu yksinään tällaiseen murhatekoon antamatta mitään ennakkovaroitusta?

Teoria

Kun ensimmäinen laukaus kuultiin, Thomas Matthew Crooks oli jo kuollut tai kuoli saman aikaisesti.

Katolla käyneen poliisin tehtävä saattoi olla Crooksin vaientaminen. Sen jälkeen hän on voinut vaikka osallistua ammuskeluun. Iltalehdessä on kyllä esitetty myös kehno video, jossa ampujan kerrotaan ryömivän kuolemaa tehden katolla. Henkilö katolla vilahtaa ja väki kirkuu, kuin olisi ammuttu, mutta mitään liikettä en katolla havaitse. Ja tässä on jo helpon manipulaation vaara. Videoilla voi myös rahastaa. Jos saa osuman silmien väliin, kuten Trump väitti, niin sen jälkeen ei enää liiku.

Jokainen presidentin murha tarvitsee mielellään syyllisen. Sellainen löytyi Thomas Matthewsta, sillä tämä oli harrastanut ampumista, kuului ampumakerhoon. Hänelle tarjottiin mahdollisuutta osallistua Donald Trumpin suojeluun ja ilomielin hän otti tehtävän talon katolla vastaan. Alapuolella oli joukko poliiseja, joiden arvoiseksi, vähintään, nuorimies nyt itsensä tunsi. Hän kiipesi mielellään katolle ehkä noin 20 minuuttia ennen Trumpin saapumista. Hänestä tehdyt ilmoitukset eivät johtaneet mihinkään, sillä rakennushan oli ”täynnä” poliiseja.

Esiintymislavan takana katolla olleet miehet olivat mukana juonessa. He antoivat äänisuojan todelliselle ampujalle. Ampuivat yhtä aikaa todellisen murhamiehen kanssa. Ensimmäiset laukausäänet ovat hyvin lähekkäisiä, mutta ilmeisesti jälkimmäinen ääni ei ole kaiku vaan laukaus. Tai kaiku sekoittuu toiseen laukaukseen. Takana olevalta katolta pamautettiin samasta komennosta maahan kuin Trumpin takana kohti tämän takaraivoa.

Kun Thomaskin piti vielä toiseen kertaan muka surmata, niin sitten paukuteltiin aseilla maahan, ilmaan tai Thomaksen kuolleeseen ruumiiseen.

Donald Trumpilla oli suurikokoinen koppalakki, punaoranssi kampanjalakki, päässä ja silmille vedettynä. Todellisuudessa se saattaa olla aika hyvä kypärä. Kourulle taivuteltu lippakin erikoisainetta. Siten luodin haluttiin osuvan lakin alle takaraivon, niskaan, korvalliselle tai kaulaan. Alempana oli taas luotiliivi.

Mahdollisesti ampuja olikin lähellä Trumpin takana vasemmalla nousevassa katsomossa suuren salaliittolaisporukan ympäröimänä. Nämä hurrasivat ja pitivät meteliä, kuten oli sovittu. Käsiaseella ei kuitenkaan ole helppo osua, maalialue niskassa oli pieni ja liikkuva. Eniten vaikeutta mahtoi jännityksen ohella tuoda se, että piti laukaista käskystä siihen suuntaan, mihin ase juuri sillä hetkellä sattui osoittamaan. Ehkä ase oli piilossa toisen olkapäätä vasten. Ei ole helppoa; jokainen voi itse kokeilla laser-aseilla.

Saattoihan ampuja olla katsomon allakin tai kauempana. Joka tapauksessa Trumpin henki oli erinomaisen hyvän tuurin varassa. Että mitenkä sattuikin pyöräyttämään hivenen päätään juuri ampumakomennon hetkellä! Luoti ei osunut takaraivoon vaan korvaan.

Ampujan sijainti Trumpin takana tulee todistetuksi sillä, että verta näyttäisi olleen lähinnä vain korvassa ja poskella. Metsästäjät tietävät, että luodin sisäänmenoaukko on siisti ja pyöreä ja ulostuloreikä paljon suurempi ja verinen.

Teorian heikkous

Teorian heikoin kohta on siinä, että myös sairaalan lääkärin pitäisi olla mukana kuvioissa, sillä luodin sisäänmenoaukko takaraivossa erottuisi selvästi. Tilanteen siis pelastaisi juonessa mukana oleva lääkäri, joka tekisi ruumiin kalloon vaikka uuden reiän etupuolelle. Todistihan lääkäri John F Kennedyn tapauksessa, että luoti oli mutkitellut ruumiin sisällä.

Teoria siis edellyttää, että lääkäri ja sopiva määrä sairaalahenkilökuntaa olisivat olleet juonessa mukana. Miksipä eivät olisi olleet, sillä palkka olisi varmaankin ollut huomattava. Jos sotaelinkeinon intressiä ajatellaan, niin napeilla ei tarvitse pelata. Trump on luvannut lopettaa presidenttinä Ukrainan sodan.

Epäonnistuminen saattaa ottaa kunniankin päälle. Niinpä Donald Trumpin kannattaisi ottaa mahdottoman suuri henkivakuutus väkivaltaisen kuoleman varalle ja testamentata se jollekin, jota rakastaa tai arvostaa, jos sellaisia hänellä on.

PS

Kaverini on nähyt videolla, että Trumpin lakki hieman liikahtaa luodin paineesta. Tarkemmin analysoimatta vaikuttaa kuulemma siltä, että laukauksen ääni tulee lähempää kuin 130 metriä. Tämä tukisi teoriaa, että todellinen ampuja oli Trumpin takana ja verraten lähellä. Toivottavasti joku tutkii tarkemmin. Luoti lentää noin kolme kertaa nopeammin kuin ääni ja ääni noin 340 metriä sekunnissa. Viimeksi netissä katsomani video tapahtumasta oli leikattu siten, että se alkoi vasta luodin jo ohitettua Trumpin pään, joten siitä ei nähnyt lakin heilahdusta. Heilahdus voidaan toki nykyisellä tekniikalla retusoida poiskin ja laukauksen äänen paikkaa siirtää.

Laeave a Reply