Home > maaliskuu, 2011

ELVYTYSRAHA LÖYTYY SETELIPAINOSTA

Archived in the category: Arkistoa
Posted by mnygard on 19 maalis 11 - 0 Comments

Mauri Nygård, juttu (Savon Sanomat 8.5.1992)

MIKSI OTETTIIN VELKAA

Archived in the category: Arkistoa
Posted by mnygard on 19 maalis 11 - 0 Comments

Mauri Nygård, kolumni (Keskipohjanmaa 20.5.1995)

ATOMIVOIMALOIDEN LUVAT PERUTTAVA!

Archived in the category: Blogi
Posted by mnygard on 16 maalis 11 - 0 Comments

En ole ollut kiivaimpia atomivoiman vastustajia. En ole kulkenut mielenosoituksissa enkä paljoa kirjoitellut. Ei asia ole kynnyskysymys Itsenäisyyspuolueellekaan. Joukkoomme kuuluu myös atomivoiman kannattajia. Kuitenkin. Niin minä kuin puolueeni enemmistö vastustamme atomivoiman käyttöä ja olemme sitä mieltä, että ilmankin tultaisiin toimeen. Olen myös vastustanut voimalan rakentamista Pyhäjoelle.

MAURIN VASTAUKSET KESKIPOHJANMAAN YM VAALIKONEESEEN

Archived in the category: Vaalikoneet
Posted by mnygard on 14 maalis 11 - 0 Comments

Mauri Nygård YKSIN IPUSTA VAALILIITOSSA OULUN VAALIPIIRISSÄ KD:N JA KA:N KANSSA. ELI IPULLE HYVÄ ASEMA! Mauri on puolueen vpj, fil. lis. Synt. Siikajoella. Isä asutustilallinen, autoilija ja Rautaruukin työläinen. Mauri Raahessa koulua käynyt, mm. Oulussa opiskellut ja työskennellyt, Kainuussa 11 vuotta asunut ent. television kameramies, tutkija, kehitysmaamaantieteen opettaja, yhdyskuntasuunnittelija, KP:n maakuntaliit. joht., kunnanjohtaja, päähänpotkittu EU-jäsenyyden […]

SETELIRAHOITUS

Archived in the category: Blogi
Posted by mnygard on 14 maalis 11 - 0 Comments

Setelirahoitus on ruma sana kuten myös devalvaatio ja integraatiolama. Kiellettyjä, tabuja. EU:n ja EMU:n sisäänpääsyehtojen ja siitä seuranneen vahvan markan politiikan seurauksena valtio alkoi velkaantua 90-luvun alussa. Puhuin silloin ministereille Helsingin reissulla setelirahoituksesta ja pääsin maakuntalehden pakinapalstalle Pipopään räävittäväksi. Että voiko olla hullumpaa maakuntajohtajaa, kuin joka tuollaisia esittää!

SUURIN UUTINEN!

Archived in the category: Blogi
Posted by mnygard on 12 maalis 11 - 0 Comments

Otsikko tarkoittaa olla ns. kissankokoisin kirjaimin vastapainona sille, että muu media jätti kertomatta 25.2.2011 päivän poliittisen pääuutisen, vaikka uutistilaisuudesta sinänsä kerrottiin kaikissa valtakunnan medioissa, televisiouutisissa, iskusivuilla, sisäsivuilla. Kerrottiin, että Perussuomalaiset ovat julkistaneet vaaliohjelmansa.

HUH HELLETTÄ! SANOI MAURI PAKKASELLA

Archived in the category: Blogi
Posted by mnygard on 02 maalis 11 - 0 Comments

Niin se vain on, että vastuu ehdokkuudesta painaa siitä riippumatta, millaiset resurssit vaalityöhön on mahdollista laittaa. Lehdessä oli juttu, että nyt on jaettu runsaat 12 miljoonaa euroa puoluetukea eduskunnassa oleville puolueille. Loput 40 miljoonasta jaettaneen sitten vaalien jälkeen. IPU ei näitä rahoja saa, mutta kuluja silläkin on, kun kaikki maksaa. Vaalijulisteidenkin hinta on kiivennyt painopaikkojen […]

MEDIALLE – TIETOINEN ETUJOUKKO

Archived in the category: Lehdistötiedote
Posted by mnygard on 01 maalis 11 - 0 Comments

Itsenäisyyspuolueen varapuheenjohtaja ja Oulun piirin vaaliliiton Ipun ainoana ehdokkaana oleva fil.lis. Mauri Nygård puhui maanantaina Oulussa. Nygård kertoi vastuun painavan, kun saa olla näin hyvässä asemassa, että ipulaisten on nyt ”pakosta” äänestettävä häntä. Vaaliliitossa äänet lasketaan kuin oltaisiin samassa puolueessa, joten hän on hyvässä asemassa, jos äänet mukavasti jakaantuvat. Nygård julkisti myös vaaliesitteensä.