Home > helmikuu, 2011

MAURILLA ON MAHIKSIA!

Archived in the category: Blogi
Posted by mnygard on 28 helmi 11 - 0 Comments

MAURI ON YKSIN EDUSTAMASSA IPUA VAALILIITOSSA OULUN VAALIPIIRISSÄ KRISTILLISTEN JA KÖYHIEN ASIALLA PUOLUEEN KANSSA. SE ON IPULLE YHTÄ HYVÄ ASEMA KUIN POHJ.-SAVOSSA. Joka tykkää Itsenäisyyspuolueesta ja haluaa palauttaa päätösvallan Suomeen, niin sen nyt on sitten vaan äänestettävä minua, virnuilee mies. Vaaliliitossa kaikki ehdokkaat ovat kuin samassa puolueessa ja eniten ääniä saanut menee lävitse. Mahdollisuudet riippuvat […]

MEDIALLE -Vapaa julkaistavaksi 28.2.2011

Archived in the category: Lehdistötiedote
Posted by mnygard on 28 helmi 11 - 0 Comments

Fil.lis. Mauri Nygård,  Itsenäisyyspuolueen (IPU) täkäläinen ainut ehdokas Oulun vaalipiirin  vaaliliitossa – asema, jota pidetään hyvänä –  puhui viikonlopulla Helsingissä puolueen seminaarissa seuraavista asioista:

Mauri Nygård – ”Integraatiolama” v. 1991

Archived in the category: Arkistoa
Posted by mnygard on 24 helmi 11 - 0 Comments

Integraatiohankkeesta johtuva lamakierre syvenee ja sen seuraukset tulevat yhä konkreettisemmiksi. Kokkolassa nautitaan jo 12 prosentin työttömyydestä ja muut kunnat tulevat perässä.

SUOSIOSSA SUOMESSA

Archived in the category: Arkistoa
Posted by mnygard on 20 helmi 11 - 0 Comments

Leena Nygård, kolumni (Keskipohjanmaa 20.2.2011)

TOISINAJATTELIJA TULEE TAAS

Archived in the category: Blogi
Posted by mnygard on 17 helmi 11 - 0 Comments

MIKÄ TOISINAJATTELIJA? No kun valtaeliitti ja valtamedia ovat mieltäneet toisen puolen suomalaisista jotensakin kummajaisiksi, toisinajattelijoiksi, jotka eivät ymmärrä omaa parastaan, niin koin tuon määrittelyn osuvan hyvin kohdalleni. Siis nuo toisinajattelijat eivät usko, vaan jatkavat jurnutustaan EU-jäsenyyttä ja euroakin vastaan.