ÄÄRIRADIKAALIT SAIVAT JATKOMANDAATIN SUOMESSA

Archived in the category: Blogi
Posted by mnygard on 25 kesä 14 - 0 Comments

Klikki, joka on halunnut laittomasti lopettaa Suomen tasavallan ja on onnistunutkin siinä, sai EU-vaaleissa luvan jatkaa vallassa. Sillä, että jopa suurinta puoluetta kannatti vain 9 prosenttia äänioikeutetuista, ei ole mitään merkitystä. Ääniä, joita ei ole annettu, ei lasketa.

Alhaisen äänestysprosentin johdosta RKP:kin sai edustajan.

Maassa ovat siis ääriainekset vallassa, ja kansa nukkuu, vaikka käydään uutta pitkitettyä ”talvisotaa”. Aseet ovat nyt toiset kuin aikoinaan, ja hyvä niin. Äänestyslipulla ihmiset olisivat voineet sanoa, että jo riittää.

Vaikka eduskuntamme onkin yksipuoluejärjestelmässä ja maassa pelkästään ”putinmedia”, niin todellista oppositiota eli eduskunnan ulkopuolisia puolueita runsaasti äänestämällä maahan olisi saatu uudet vaalit. Kyllähän muutos vaaleissa oli nytkin oikean suuntainen, mutta ei riittävä.

Itsenäisyyspuolueella oli nousua edellisistä EU-vaaleista peräti 60 prosenttia. Kiitos äänestäjille siitä ja kiitos myös henkilökohtaisista äänistä, nousuahan niissäkin vähissä oli. IPUa äänestivät todella periaatteen ihmiset, jotka ovat ymmärtäneet, missä niin maassa kuin maailmassakin mennään.

Nythän yhdistetään jo EU:ta ja USA:ta, ja kaikki vanhat eduskuntapuolueet ovat sen hyväksyneet. Yksi tosin sekä hyväksynyt että vastustanut. Kertokaa se myös naapurille! Juuri muuta tiedotuskanavaa ei IPUlla olekaan.

Useat olivat havainneet, että EU-jäsenyyden vastaiseksi markkinoitu Perussuomalaiset ei sellainen puolue olekaan. Tilalle on kyllä tulossa uusia harhaanjohtajia, vähintäänkin yhtä miellyttäviä kuin Esko Aho aikoinaan.

Mauri Nygård

Itsenäisyyspuolueen ehdokas

Tämä teksti lähetettiin EU-vaalien jälkeen kaikille suurimmille päivälehdille. Tiettävästi vain Pohjois-Suomen pää-äänenkannattaja Kaleva sen julkaisi.

Laeave a Reply