Linkkejä kokoomusnuoriin

Archived in the category: Blogi
Posted by mnygard on 27 marras 13 - 0 Comments

 Linkkejä kokoomusnuoriin

Jottei päästäis sanomaan, että täällä blogeissa on kovin vasemmistolaisia mielipiteitä, niin tasapainotan asiaa julkaisemalla linkkejä kokoomusnuoriin. Olkaat Hyvät!

 

 – Kyllä, minua kokoomuslaista yrittäjää, naistenmiestä ja maailmanmatkaajaa rasittavat nämä ”vitun köyhät”. Lähde: Hämeen Kaiku 3.11.2013

http://www.hameenkaiku.fi/viikko-hame/tyo-ja-talous/16264-kokoomusyrittajaa-rasittavat-vitun-koyhat

http://www.hameenkaiku.fi/viikko-hame/kunta-ja-palvelut/kaikki/14815-kokoomusnuori-vauhdissa-hyvinvointivaltio-on-hanurista

http://www.hameenkaiku.fi/viikko-hame/tyo-ja-talous/14458-kokoomusnuoret-haluaa-purkaa-tyolainsaadannon

http://www.hameenkaiku.fi/viikko-hame/tyo-ja-talous/13305-kokoomuspamppu-molayttaa-ay-liike-on-kuin-rikollisjarjesto-mafia

http://www.hameenkaiku.fi/viikko-hame/kuluttaja-ja-vapaa-aika/15784-kokoomusnuoret-keksivat-oman-nuorisotakuun

http://www.hameenkaiku.fi/viikko-hame/kuluttaja-ja-vapaa-aika/16062-kapina-kytee-kokoomusnuorisssa-ryhmysauva-kayttoon

 

IPU yrittää pysytellä perinteisen vasemmisto-oikeisto akselin yläpuolella. Haluaa ensin saada päätösvallan ja kansanvallan Suomeen, jonka jälkeen voidaan sitten riidellä yksityiskohdista. Kyllä silti vasemmisto-oikeisto ajattelullakin on yhä merkitystä. Vaikuttaa myös siltä, että juuri äärioikeisto synnyttää tuota merkitystä lisää siirtymällä entistä enemmän oikealle ja ryhtymällä aggressiivisemmaksi. Tästä kokoomusnuoret ovat hyvä esimerkki.

Siis kun tilastojenkin mukaan kansa on hyvinvoinnissa jakautunut entistä enemmän kahtia, niin asenne- ja ideologiatasolla jakautumista näyttää syntyvän siten, että oikeisto siirtyy yhä enemmän oikealle ja vasemmisto seuraa kyllä oikealle perässä, mutta jää kuitenkin hieman jälkeen kokoomusnuorista.

Kokoomusnuori ilmeisesti ajattelee itse olevansa oman onnensa seppä. Että hän itse on kaiken tämän omaisuuden ja hyvinvoinnin tienannut ja ansainnut. Ei hän ilmeisestikään tule ajatelleeksi, että koneet ne nykyisin työn tekevät, ja ihmisen osuus perustyöstä on kovin vähäinen. Saamme siis olla kiitollisia ennen kaikkea koko lajin historian aikana tehdyille keksinnöille ja yhteiskunnan kehitykselle. Kaikkien muitten ihmisten työlle. Yksinään ihminen ei ole yhtään mitään.

Onko siis moraalisesti oikein, että muitten tekemä hyvinvointikakku annetaan ahneimmille keskenään juonien jaettavaksi ja sairaille ja vähäosaisille sallitaan vain murusia, jos niitäkään?

 

 

Laeave a Reply