JOKOHAN IHMISET USKOVAT, ETTÄ SOINI EI HALUA EROON EUROSTA EIKÄ EU:STA

Archived in the category: Blogi
Posted by mnygard on 15 maalis 13 - 0 Comments

JOKOHAN IHMISET USKOVAT, ETTÄ SOINI EI HALUA EROON EUROSTA EIKÄ EU:STA

Eurosta lähdön poliittisia kustannuksia Timo Soini pitää hirvittävinä, uutisoi Helsingin Sanomat 2.3.2013. Siksi Suomen ei pidä yksinään erota.

Vaikka erotessaan Suomi pärjäisikin, niin silti tilanne menee hankalaksi, Soinin mukaan.

Otappa tuosta nyt selvää! Kenen tilanne menisi hankalaksi? Mitä hirvittävää seuraisi, vaikka siis Suomi pärjäisikin?

Pelottelua, pelottelua ja pelottelua, vailla todellista pohjaa. Hankalaksi tilanne menisi joillekin eurobyrokraateille ja maansa myyneille poliitikoille. Onhan nimittäin hyvin mahdollista, että eurosta eroamisen jälkeen kansa tajuaisi erota koko EU:sta ja alkaisi samalla vaatia rikollisesti toimineita poliitikkoja vastuuseen.

Olisihan se joillekin hirvittävää ja joillekin tilanne olisi hankala.

Voisihan se olla myös esimerkki muille maille, ja jotkut muutkin eroaisivat eurosta. Silloin Saksan ja Ranskan pankkien avustajien määrä vähenisi, ja hankalaahan se näille suomalaistenkin nykyisin tukemille pankeille olisi. Saksalaiset joutuisivat itse vastaamaan omista pankeistaan. Hankalaa, hankalaa, Timo on oikeassa, vaan onko se suomalaisten murhe?

Oleppas nyt rehellinen mahdollinen lukijani! Timo puhuu tämmöisiä ja haluaa pysyä EU:ssa ja eurossa siksi, kun haluaa ministeriksi. Eikös niin? Toisaalta hän näin maksaa takaisin medialta saamaansa suurta tukea. Mediahan meitä hallitsee.

Joillakin on viime eduskuntavaalien jälkeisestä ajasta kovin väärä käsitys. Esimerkiksi entinen ministeri Heimo Linna (kesk) kirjoitti (Keskipohjanmaa 5.3.13), että Soini ei päästänyt puoluettaan hallitukseen. Kyllä tilanne oli juuri päinvastainen. Soini hinkusi hallitukseen, mutta vaalivoitto oli liian suuri. Mukaan tuli myös joukko rehellisiä takametsien miehiä, jotka eivät hyväksyneet ennen vaaleja esitettyjen puheiden mitätöimistä. Silloin puhuttiin Portugalista. Timon mielestä tukiasiatkin olisivat olleet neuvottelukysymyksiä, mutta puolue ei päästänyt Timoa hallitukseen.

Nythän ne takametsien miehet lienee jo saatu hyvin ruotuun. Äänekästä oppositiota Timoa vastaan ei näy.

Näin Toisinajattelija syntymäpäivänään 2013.

Laeave a Reply