Naiset äänestäisivät vahingokseen

Archived in the category: Blogi
Posted by mnygard on 04 helmi 13 - 0 Comments

 

 

Naiset äänestäisivät vahingokseen

 

No nyt se on todistettu! Kokoomuspuolueen suosio on naisten varassa!

Ylen tammikuussa teettämän gallupin mukaan Kokoomus ei olisi tällä hetkellä suurin puolue Suomessa, jos naisilta evättäisiin äänioikeus. Toisin sanoen tämä nykyinen uusliberalistinen naisten palvelualoja ja julkista sektoria syövä politiikka on naisten itsensä valitsema vaihtoehto, sillä onhan Kokoomus puolueista selkeimmin tämän linjan takana.

Miksi naiset näin äänestävät?

Siksi, että se on geeneissä. Äänestäessään naiset eivät valitse valtakunnan politiikan linjaa vaan itselleen puolisoa tai miesseuraa. Siis osa naisista. Radiossa kerran eräs mummu sanoi äänestävänsä Niinistöä, kun sillä on seksikkäimmät silmät.

Valta, asema ja rikkaus ovat seksikästä. Geeniemme kehittyessä eli lajinkehityksen historiassa on ollut lottovoitto päästä ryhmän johtajan puolisoksi. Johtajan lapsille on tarjottu ruokaa ja suojaa, vaikka se kaikilta muilta olisi puuttunut. Kannatti hakeutua pomon suojelukseen, jos halusi siirtää geenejään tuleville sukupolville.

Ja Kokoomus edustaa pomoja, rikkaita ja voimaa. Voittajiakin. Tätä alitajuista suojelusta äänestäessään naiset tosiasiallisesti äänestävät vahingokseen. Mielestäni.

Jotta feministit eivät nyt ihan kappaleiksi revi, niin myönnetään, että kyllähän naiset sentään äänestävät muitakin puolueita ja galluptulokset vaihtelevat. Toisaalta samanlaista se on ollut demarien, Keskustan ja jopa Vasemmistoliiton politiikka EU-kaudella. Samaa EU-puoluetta kaikki eduskuntapuolueet. Vaan voisihan sitä oikein ärsyttää lisää esittämällä, että otetaan äänioikeus pois naisilta, niin saadaan heidän työpaikkansa säilymään.

EU-jäsenyyteen ja atomivoimaan suhtautumisessa naiset ovat gallupeissa usein edustaneet Kokoomuksen kannasta poikkeavaa näkemystä, vaan silloinpa onkin ajateltu asiaa, ei henkilöä. Vaaleissa valitaan henkilö ja hänen taustansa ja imagonsa, ja henkilö sitten yksityistää ja vähentää kunnilta valtionapuja.

Nyt voisi olla parasta mennä nimimerkin suojiin, joten merkitään:

 

Hieman perinnöllisyystiedettäkin opiskellut

Toisinajattelija aamuyöstä 4.2.2013

 

Laeave a Reply