Suuri kummikeräys eduskuntavaaleihin 2015

Archived in the category: Blogi
Posted by mnygard on 10 tammi 13 - 0 Comments

Suuri kummikeräys eduskuntavaaleihin 2015

  • Itsenäisyyspuolueen hallitus on päättänyt käynnistää laajan varojen keräyksen seuraavia eduskuntavaaleja varten. Keräyksellä pyritään saamaan kokoon summa, jolla voidaan tehdä Itsenäisyyspuolue tunnetuksi kaikille suomalaisille valtakunnallisella mainonnalla.

    Keräys perustuu ns. kummiajatukseen. Kukin puolueen kummi sitoutuu maksamaan kuukausittain itse määräämänsä summan IPU:n eduskuntavaalitilille

    800026-12924349.

    Maksajaa pyydetään ilmoittamaan kummiksi ryhtymisestään alla mainitulle kampanjapäällikölle, jotta tämä voi seurata kampanjan etenemistä ja jotta maksaja olisi mukana arpajaispalkintojen arvonnassa.

    Puolueen kannalta on jo erittäin merkittävää, mikäli kummeja, yksityishenkilöitä tai yhteisöjä, löytyy sata, jotka maksavat keskimäärin 30 euroa kuukaudessa. Tuolloin kahdessa vuodessa kertyy jo peräti 72 000 euroa, mikä puolueen historiassa on ennennäkemätön voimavara.

    Eduskuntapuolueet saavat verovaroista puoluetukea n. 200 000 euroa jokaisesta kansanedustajastaan joka vuosi. Vertailu osoittaa, miten välttämätöntä kummikeräyksen järjestäminen nyt on, ja miten tärkeää on, että ihmiset ryhtyvät kummeiksi.

    Suosituksena kummimaksuksi voidaan pitää vähintäänkin tuota 30 euroa kuukaudessa, mutta kaikki tuki on tervetullutta. Jos ei muuta niin lahjoita edes kuukausittain ”pullakahvit” IPUlle. Silläkin summalla pääsee jo mukaan myös palkintojen arvontaan, kunhan ilmoittautuu kampanjapäällikölle.

    Samalla toivotaan ja hieman painostetaankin, että jokainen kummi hankkisi itsekin vähintään yhden uuden kummin.

 

Laivaristeilyjä arvotaan jo tammikuusta!


 

  • Jokainen nimensä ja yhteystietonsa ilmoittanut säännöllinen lahjoittaja eli kummi on mukana arvonnassa, jonka pääpalkinto tulee olemaan suuruudeltaan merkittävä, mutta toki myös suhteessa kummikeräyksen tuottoon.

    Ensimmäiset palkinnot – kaksi laivaristeilyä – arvotaan jo tammikuun 2013 loppuun mennessä kummeiksi ryhtyneiden kesken.

    IPU ottaa mielellään vastaan arpajaispalkintoja.

    Arpajispalkinnot saattavat olla vaikka lomailua maalaistalossa tai lomamökissä, matkailuvaunun "vuokrausta", tai pääsylippuja tapahtumiin. Tai jotain sopivia esineitä. Vain mielikuvitus on rajana. Palkintoidean saanut ottakoon siis yhteyttä kampanjapäällikköön, joka on

    Anja Koivistoinen

    puh 0400-277028, sähköposti kummikerays@ipu.fi.

Anja on tunnettu mm toimimisestaan Senioripuolueen puheenjohtajana.


 

  • Maksamiseen on vaihtoehtoja


 

Yksinkertaisinta toistuvan maksun lähettäminen on niillä, jotka käyttävät nettipankkia. Sen kun tekee vain normaalin pankkimaksun. ”Maksulapun” lopussa on sitten valikko, josta voi klikata, että kyseessä onkin kuukausittain toistuva maksu. Samalla valitaan ajanjakso, mille maksun haluaa. Joillakin pankeilla on myös vaihtoehto toistaiseksi. Sitä vaihtoehtoa Toisinajattelija käytti. Jos tulevat eduskuntavaalit ovat säännönmukaisesti vuoden 2015 huhtikuussa, niin sinne on aikaa 28 kuukautta.

Jos ei ole nettipankkia, niin siinä tapauksessa kannattaa ottaa yhteyttä omaan pankkiin tai Anja Koivistoiseen, joitten avulla helpoin ja edullisin tapa maksaa löytyy. Oman muistin varaan maksamisen jättäminen on vähän epävarmaa.


 

Aloita heti


 

  • Koska asiat, hyvätkin, pakkaavat kiireisessä maailmassa unohtumaan, niin ryhdy toimeen heti ja tee tämän kuukauden lahjoituksesi välittömästi. Ja ota sitten yhteyttä kampanjapäällikköön, sähköpostilla mieluimmin.

    Jos sata ihmistä lahjoittaa keskimäärin 30 euroa, niin se tekee jo 3 000 euroa yhdessä kuukaudessa. IPU:lle se on merkittävä rahasumma.

    Aloitetaan siis heti ja etsitään ainakin yksi toinen henkilö tai yhteisö, joka lähtee kummiksi. Ja tämä etsii taasen uuden kummin, jne.

Itsenäisyyspuolueella on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa 2020/2011/2056.


 

Kiitos tuestasi!


 

Laeave a Reply