MAURILLA ON MAHIKSIA!

Archived in the category: Blogi
Posted by mnygard on 28 helmi 11 - 0 Comments

MAURI ON YKSIN EDUSTAMASSA IPUA VAALILIITOSSA OULUN VAALIPIIRISSÄ KRISTILLISTEN JA KÖYHIEN ASIALLA PUOLUEEN KANSSA. SE ON IPULLE YHTÄ HYVÄ ASEMA KUIN POHJ.-SAVOSSA.

Joka tykkää Itsenäisyyspuolueesta ja haluaa palauttaa päätösvallan Suomeen, niin sen nyt on sitten vaan äänestettävä minua, virnuilee mies. Vaaliliitossa kaikki ehdokkaat ovat kuin samassa puolueessa ja eniten ääniä saanut menee lävitse. Mahdollisuudet riippuvat siitä, miten äänet jakaantuvat ehdokkaille vaaliliitossa.

Mauri Nygård     Puolueen varapuheenjohtaja, filosofian lisensiaatti. Siikajoella syntynyt. Isä asutustilallinen, kuorma-autoilija ja Rautaruukin työläinen. Mauri-poika Raahessa koulua käynyt, mm. Oulussa opiskellut ja pariin otteeseen työskennellyt, Kainuussa 11 vuotta asunut entinen television kameramies, tutkija, kehitysmaamaantieteen opettaja, yhdyskuntasuunnittelija, maakuntaliiton johtaja, kunnanjohtaja, päähänpotkittu EU-jäsenyyden vastustaja Esko Ahon ollessa pääministeri, työtön, nyt Itsenäisyyspuolueen varapuheenjohtaja. Pienen ihmisen, iäkkään ja nuoren, kansanvallan ja aluepolitiikan asialla. 

Maaseudun asiat ovat miehelle tuttuja kotoa sekä sitten Kainuusta, jossa pääsi maaseudun ja kylien kehittämistyön makuun. Maurista tuli positiivisessa mielessä ”maailmanparantaja”. Liitännäiselinkeino terminä tuli tuolloin Maurin johdosta yleiseen puheeseen. Puuenergiaa ja pellonraivausta Kainuun pienillä tiloilla Mauri edisti mm. kantoprojektilla. Kylätoiminnassa mies oli valtakunnallisia uranuurtajia samalla, kun oli puolustamassa vesistöjen säännöstelyhaitoista kärsiviä oikeusaputyöryhmässä. Kalastustekninen koeasemakin oli Maurin aloite, mutta sen jatkosta mies ei vastaa.

Kalajokilaaksoa Mauri on ollut kehittämässä ja puolustamassa maakuntaliiton johtajana ja projektipäällikkönä. Oulun yliopistolla mies pohti Suurpohjanmaan yhteistyötä käytännössä. Kukaan muu ei ole tehnyt niin paljon työtä ammattikorkeakoulujen saamiseksi maahan kuin Mauri. Esimerkki tuli Norjasta ja Ruotsista.

Kannattaa seurata blogia ja kotisivua www.toisinajattelija.fi sekä www.ipu.fi.

PS: On todella positiivista, että äänestäjät aikovat nyt vaihtaa puoluetta. Kannattaa kuitenkin varoa puoluetta, mistä halutaan vain ministereiksi toteuttamaan entistä politiikkaa toisten vankina eikä vaadita eroa EU:sta. Onko menossa suuri bluffi?

Tuki Oulun piirille 313110-792543. Miksi maksamme maamme hävittämisestä? Erotaan EU:sta!

Laeave a Reply