Hyvää Joulua ja Uutta Vuotta 2013

Archived in the category: Blogi
Posted by mnygard on 24 joulu 12 - 0 Comments

Xavier joulukortti 2012

Pimeinäkin aikoina, monipuolisesti ymmärrettynä, ja etenkin Jouluna, on lupa muistella elämän hyviä ja miellyttäviä hetkiä. Kuten allekirjoittanut tätä, kun Xavier 8 v poimii hilloja Sodankylän Vuotsossa kesäyön hämärissä viime kesänä. Xavier kuuluu Johannes Nygårdin perheeseen. Suurennettuna kuvasta voi erottaa myös helikoptereita. Tai olkoot sääskiä, mutta eivät ne todellista erämiestä haittaa. Hän poimi kuin naiset! Samalla matkalla X sai myös mahtavan tammukkasaaliin, elämänsä ensimmäiset lohikalat.

Toisinajattelija toivottaa kuvan myötä Hyvää Joulua ja selviämistä ensi vuodestakin kaikille, vaikka maailmanlaajuinen vapaakauppa ja euron korkea kurssi meitä kurittavatkin. Onneksi väki vanhenee ja on vanhentunutkin niin, että virallinen työttömyys on pysynyt ei alhaalla, ei kohtuudessakaan vaan vielä jotensakin tajuttavissa olevissa luvuissa. Jutan ruoska heiluu sitten keväällä ja heiluttaa työttömyyslukujakin, lupaillaan nyt.

Emme me suomalaiset ole sen herkempiä nielemään isoja valheita kuin saksalaiset 70 vuotta sitten. Ihan eurooppalaista tasoa, eurooppalaista tasoa olemme.
 

Laeave a Reply